preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slavka Kolara Hercegovac

Web tim 2022./2023. školske godine

            U Web timu su ove godine učenici sedmog razreda.

Popis učenika 7. razreda uključenih u Web tim:

  • Filip Ščuković
  • Luka Kunješić
  • Petra Bosanac
  • Adriano Veseli
  • Niko Cindrić
  • Marko Vlček
  • Lorena Čurak

 Svatko ima svoj zadatak, motivirani smo za marljivi rad koji je razvidan, ako dobro pogledate našu stranicu.

                Naša zadaća je sakupljanje najrazličitijih informacija o životu i radu naše škole i stavljanje na naše stranice. Trudimo se da naše stranice stalno osvježavamo novim vijestima, novim prezentacijama koje pripremaju učenici u pojedinim izvannastavnim aktivnostima (zadrugari, literati, novinari, likovnjaci, športaši, tamburaši, dramska skupina...).

            Jednako tako možete susresti stranice o knjižnici, nastavi, stranice posvećene roditeljima, pedagoški kutak, foto album, eko školu... i naravno neizostavnim šaljivom kutaku.

            Raduje nas što i mi kao ˝mala˝ škola, možemo pokazati što se događa u našoj sredini, na našim hodnicima, u našim školskim klupama, našem igralištu i što vam možemo predstaviti naš školski rad i život, ovdje,  u Hercegovcu.

            Pregledajte naše stranice i javite nam se. Radujemo se svakoj poruci, svakom prijateljskom savjetu i susretu.

Učiteljica Blaženka Rihter & Web tim

O nama...

Lorena

Autor: Lorena Čurak, 20. 10. 2022. 09:43

Zovem se Lorena, imam 13 godina, idem u 7. razred. Na web tim sam došla zato što jako volim računala. Najdraži predmet mi je engleski. U slobodno vrijeme se volim igrati sa svojim psom.

[više]

Luka Kunješić

Autor: Luka Kunješić, 13. 10. 2022. 09:44

Zovem se Luka. Idem u 7.razred, imam 13 godina. Volim jesti špagete, burek sa mesom.Volim igrati igrice, naprimjer NFS HEAT,Call of duty.Imam dvije sestre i volim se voziti motorom.

[više]

Petra Bosanac

Autor: Petra Bosanac, 13. 10. 2022. 09:36

Moje ime je Petra Bosanac. Imam 13 godina. Imam brata Domagoja i sestru Josipu. Najdraži predmet mi je vjerunauk i tjelesni. Najdraže  životinje su mi psi i mačke. Najdraže jelo mi je pizza.

[više]

Niko Cindrić

Autor: Niko Cindrić, 13. 10. 2022. 09:36

Zovem se Niko imam 13.godina. Volim nogomet, a omiljen predmet mi je tjelesna kultura. U slobodno vrijeme igram igrice. Upisao sam se na web tim zato sto volim tehnologiju. Najdraže jelo mi je pizza.

[više]

Adriano

Autor: Adriano Veseli, 13. 10. 2022. 09:35

Zovem se Adriano. Idem u 7 razred i najdraži mi je predmet TZK. Upisao sam se na Web tim jer volim raditi na računalima. Volim igrati igrice i spavati. U slobodno vrijeme igram nogomet.  Imam stariju sestru Leu i mlađeg brata Noela.

[više]

Filip Ščuković

Autor: Filip Ščuković, 13. 10. 2022. 09:35

Bok ja sam Filip, imam 13 godina i idem u 7. razred. Hobi mi je nogomet i volim igrati igrice. Na web tim sam doŠao zato što volim računala. Od predmeta najvise volim tjelesni, vjeronauk i fizika

[više]

Emma

Autor: Emma Glavač, 18. 10. 2019. 13:01

Zovem se Emma. Rođena sam 23.4.2009. Idem u 5.r. Volim tjelesni, WEB-tim, likovni. Volim životinje, a najdraži su mi psi. Imam 10. godina. Moja najbolja prijateljica je Mia.

[više]

Domagoj

Autor: Domagoj Oršić, 18. 10. 2019. 12:54

Bok ja sam Domagoj Oršić. Živim u Palešniku.Idem u  5. razred. Hobi mi je igranje nogometa i igranje igrica.

[više]

Matea

Autor: Matea Vunderlih, 18. 10. 2019. 12:52

Ja sam Matea. Idem u 6.r.Najdraži predmet mi je Likovni. A naj gori predmet mi je hrvatski.Omiljena boja mi je crvena. U školu ne volim ići jer se budim jako rano. 

[više]

Dražen Lacković

Autor: Dražen Lacković, 18. 10. 2019. 12:52

Ja sam Dražen Lacković. Moj omiljeni sport  je rukomet. Imam 10 i pol godina, živim u Hercegovcu. Omiljeni predmet mi je Informatika zato što smo na računalima. Imam psa Arija i dvije mačke koje neznam kako se zovu. U kući nas je 6. I to je to.

 

[više]

MIA

Autor: Mia Starešinčić, 4. 10. 2019. 13:04

Ja sam Mia Starešinčić.Idem u peti razred.Imam 10 godina,brata Nou,mamu i tatu.Volim ić na WEB-tim,a ne baš u školu.Rođena sam na petak 13.2.2009.Moja najbolja prijateljica je Emma ona isto ide na WEB-tim.Najgori predmet mi je hrvatski ,a najdraži informatika.Volim se šminkat u slobodno vrijeme.Kad odrastem zelim bit frizerka i kozmetičarka.Moja razrednica u petom razredu je Blaženka Rihter.Najviše na informatici volim gledati o računalima.Ne volim puno učit.Za sada to je sve o menismiley

[više]

Jan

Autor: Jan Kligl, 4. 10. 2019. 13:03

Ja sam Jan idem u 8.razred. Hobi mi je igranje igrica. Omiljeni predmet mi je Informatika.

Živim u Hercegovcu. Volim aute i zezam se sa prijateljima.

[više]

Lorena

Autor: Lorena Jelenčić, 4. 10. 2019. 12:59

Ja sam Lorena Jelenčić. Idem u 5. razred Osnovne škole Slavka Kolara Hercegovac. Imam 10 godina. Idem na Web tim jer volim uređivati i biti na računalima. Najdraži predmet mi je Informatika. Dolazim iz Palešnika.

[više]

VIKTORIJA

Autor: Viktorija Grbenić, 4. 10. 2019. 12:57

Zovem se Viktorija  Grbenic.  Idem u 5.  razred.  Imam 11 godinav rođena sam 23.6.2008.  Idem na WEB TIM jer volim raditi na računalima.  Omiljeni predmet mi je Informatika. Moja najbolja prijateljica je Emma najvise volim se druzit sa prijateljima. 

heartyes

[više]

Jakov

Autor: Jakov Klarić, 4. 10. 2019. 12:56

Moje ime je Jakov Klarić. Volim informatiku zbog aktivnog korištenja računala, a još više volim web tim zbog uređivanja školske stranice. Idem u OŠ Slavka Kolara Hercegovac, ali živim u selu pokraj Hercegovca, a ne u Hercegovcu. Šesti sam razred. Volim gablece, odmore i tjelesnu i zdravstvenu kulturu (iako nisam dobar u tome). Razrednica nam je Blaženka Matička. U razredu nas ima svega 15 i nismo podijeljeni u odjele. Ne volim baš učiti. Imam tri sestre, Dijanu, Ivanu i Mateu. Dijana ima 25 godina, Ivana 23, a Matea 18 godina. Volim životinje, i igrati se sa prijateljima. Volim igrati igrice na računalu, posebno Minecraft. Imam 11,5 godina. Volim sunčane dane jer se tad mogu igrati vani, a kišne ne. Mrzim kelj. Ja sam prosječan učenik(po ocjenama), ali mogu zapamtiti više stvari od prosječnog učenika. Nadam se da ćete uživati u mojim budućim stranicama!smiley 

[više]

Patrik

Autor: Patrik Sertić, 4. 10. 2019. 12:55

Ja sam Patrik Sertić. Idem u 5.r. imam 10 godina. 

Idem na web tim zato što želim urediti školsku stranicu.

Moj omiljeni predmet je informatika.

U slobodno vrijeme igram se sa sestrom.

[više]

Maja

Autor: Maja Bašljan, 4. 10. 2019. 12:55

Ja sam Maja Bašljan. Idem u 5. razred. Na Web tim sam se upisala jer mi je zanimljivo raditi na računalima. U slobodno vrijeme volim čitati knjge. Moj omiljeni predmet je TZK.

[više]

Dominik

Autor: Dominik Novaković, 4. 10. 2019. 12:55

Ja sam Dominik, ja se volim zabavljati. Idem na WEB TIM, kada se zanesem u zabavi vrlo često se znam zezati i glupirati. Nekad sam malo lijen, a škola mi i nije tako dosadna. Imam 10 godina, imam stariju sestru Mateu i mlađeg brata Patrika . U slobodno vrijeme igram se s bratom i na mobitelu sam. Omiljeni predmet mi je Tjelesna zdravstnema kultura.

[više]

Sebastian

Autor: Sebastian Glavač, 4. 10. 2019. 12:54

Zovem se Sebastian. Idem u 8. razred. Imam14 godina.Živim u Hercegovcu. Hobi mi je igranje igrice. Najdraži predmet mi je TZK. Treniram rukomet u Garešnici vec 3 godine.

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


Naši uspjesi

2012. - finalisti u kategoriji "klub najskockanijih". Ove godine trebali smo multidisciplinarno obilježiti Međunarodnu godinu održive energije za sve. Kroz veliki projekt pod nazivom "E za sve" nekoliko mjeseci smo provodili razne aktivnosti na navedenu temu. Sve što smo postigli kroz ovaj projekt možete pronaći na stranicama Međunarodna godina održive energije za sve. Ocjenjivački sud ipak je odlučio da smo samo finalisti, a ne pobjednici. Dobili smo priznanje za naš trud i rad u ovoj kategoriji.


"Čast nam je obavijestiti vas da je vaša web stranica pobjednik u kategoriji "kluba najskockanijih" ...bila je poruka koju smo primili od Portala za škole nakon objave rezultata natjecanja "Skockaj web 2011".

U klubu najskockanijih nalazili smo se jer je naša školska web stranica prošle godine osvojila prvo mjesto. Zbog toga smo ove godine imali poseban zadatak-multidisciplinarno obilježiti Međunarodnu godinu šuma 2011  na stranici. Što smo sve izrađivali možete vidjeti u arhivi pod Međunarodna godina šuma te ćete shvatiti zbog čega smo zaslužili titulu pobjednika u ovoj kategoriji. Više o ovogodišnjenjem pobjedničkom web timu čitajte na stranicama web tima.


Na naslovnici naše stranice mogli ste primjetiti našu zlatnu medalju koju smo osvojili na natjecanju "Skockaj web 2010".  Ponosni smo na svoj uspjeh jer smatramo da smo svojim vrijednim radom tijekom ove tri godine  zaslužili nagradu i pohvalu.

Svaki četvrtak nalazimo se u informatičkoj učionici gdje pod vodstvom naše učiteljice Blaženke prvo dogovorimo što nam je današnji zadatak, a zatim krećemo na posao. Toliko smo uhodani, da sada svaki put znamo što nam je zadatak i čim dođemo na web tim svatko sjeda za svoje računalo i kreće na posao. Ponekad nam je teško i nemamo ideju ili neku vijest za objaviti, ali tada uređujemo neke druge stranice koji redovito popunjavamo poput cool rječnika ili pojmovnika, a ovo najnovije država-grad-selo neprestano popunjavamo i još nam nije dosadilo.

Cijeli sadržaj na našoj stranici stvarali smo razmišljajući tko posjećuje naše stranice i kome bi što trebalo objaviti. Tako smo sadržaj podijelili za naše roditelje, učitelje i nas učenike, a sve vijesti pišemo za ostale posjetitelje naše stranice. Naši roditelji već su navikli da sami pogledaju cijenu kuhinje pa i sam jelovnik i tako su upućeni u sve što se događa u školi iako mi nešto zaboravimo reći.

U našem radu sudjeluje i nekoliko učitelja i na tome smo im zahvalni.

Svaki učenik web tima ima svoje zaduženje što možete i zaključiti po objavljivanju vijesti. Što svatko uređuje, sami smo odlučili po tome što nam je najdraže.

Nakon što smo nagrađeni u Splitu (od CARNet-a i Siemensa kao sponzora) za svoj trud, nagradila nas je i Općina Hercegovac i Bjelovarsko-bilogorska županija malim prigodnim poklonima, na čemu smo ih zahvalni. Naša učiteljica Blaženka primila je i priznanje od Općine Hercegovac.

Za kraj samo možemo reći da volimo uređivati našu stranicu, iako nam je ponekad teško i naporno, ali znamo da se naš trud isplati.

I dalje ostajemo vrijedni i marljivi kakvi smo bili i do sada.

 

Oglasna ploča
 
Drugi obr. mat. 2022.
 
Udžbenici 2022./2023.
 
Upisi u SŠ
 
Poruka tjedna

Izgovorene riječi ponekad bole, ali češće bole one neizgovorene...

 
Javni poziv ponude
Priloženi dokumenti:
Obrazac-Skola u prirodi 2018..docx

 
Anketa
Koji je tvoj omiljeni predmet?

 
Školski list Breza

Breza 13

Breza br. 12

Skolski list Breza

 
Sigurniji internet

 
Eko paket

 
"Skockali" smo se...

 
CARNet
 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
Kalendar
« Veljača 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

 
Linkovi...
 
Na današnji dan

 
Raspored sati

 
web stranice

Klikom na slike pogledajte web stranice  "E za sve" i "Sigurnost i zaštita na internetu"

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2012.

Ukupno: 5494898
 
 > Slobodne aktivnosti u školi  > Web tim
CMS za škole logo
Osnovna škola Slavka Kolara Hercegovac / Braće Petr 2, HR-43284 Hercegovac / os-skolara-hercegovac.skole.hr / ured@os-skolara-hercegovac.skole.hr
preskoči na navigaciju