preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slavka Kolara Hercegovac

Igre

Subnautica

Autor: Ivan Bašljan, 8. 2. 2018. 15:58

Subnautica je podvodna pustolovna igra na planetu izvanzemaljskog oceana. Čeka vas masivni, otvoreni svijet pun čuda i opasnosti!

[više]

Free Fire - Battlegrounds

Autor: Alessandro Trošćan, 4. 12. 2017. 15:04

Free Fire - Battlegrounds is a third-person, survival game. This game is very similar to PUBG.

[više]

Brawl Stars

Autor: Dorijan Kliček, Patrik Klobučar, 4. 12. 2017. 07:11

Brawl Stars , igrači se rangiraju prema njihovoj razini i ukupnim trofejima. Igrači prikupljaju svađalice i odaberu jednu za korištenje svake igre. Brawlers, za razliku od Clash Royale kartica, dolaze u šest rijetkih tipova: Common, Rare, Super Rare, Epic, Mythical i Legendary.

[više]

Super Mario Odyssey

Autor: Sven Kolar, 4. 12. 2017. 07:06

Postoje samo dvije vrste ljudi na planeti: oni koji vole Super Maria i oni koji nisu imali dobro djetinjstvo. Nema između. Ja uvijek kažem da je svijet ljepše mjesto kada u pozadini svira glazba iz Super Mario igara. No, znam da Maria nije jednostavno voljeti. Za razliku od nekih prijašnjih vremena kada smo ga igrali na raznim imitacijama Nintendovih konzola i gledali crtanu seriju na TV-u, danas je pristup Mariu ograđen. Ako izuzmemo Super Mario Run za mobitele, govorimo o najstarijem ekskluzivnom serijalu na tržištu. Vaša kapa zvana Cappy služi za udaranje objekata i protivnika, a nad pojedinima možete i preuzeti kontrolu kada Cappy sleti na njih. Pored klasičnog skakanja i skupljanja novčića, kontroliranje drugih likova je osnova gameplayja u Odysseyju. Svaki lik ima svoje specifične sposobnosti, npr. s gusjenicom se možete razvući do udaljenih mjesta, s gušterom možete lebdjeti, a topovskom kuglom rušiti zidove.

[više]

Wolfenstein II: The New Colossus

Autor: Ivan Bašljan, 28. 11. 2017. 15:07

Wolfenstein II: The New Colossus je akcijsko avanturistička fps(first person igra koju je razvila MachineGames i koju je objavio Bethesda Softworks.

 

 

 

 

[više]

Wolfenstein:The New Order

Autor: Dorijan Kliček, 27. 11. 2017. 07:06

Wolfenstein je tako star i značajan serijal u gaming svijetu da se jednostavno moramo prisjetiti njegovog začetka. Prva igra serijala, Castle Wolfenstein, izašla je davne 1981. na tada popularnom Commodore 64, ali najpopularnija igra serijala je izašla tek 1992. pod naslovom Wolfenstein 3D.

[više]

Fortnite Battle Royale

Autor: Luka Vuković, 20. 11. 2017. 07:19

Fortnite  Battle Royale je besplatna igra,ima 100 igrača. Svi igrači bore se međusobno .

Fortnite Battle Royale  je sličan kao PUBG.

Dizarnirao juj je Darren Sugg. Igrica se može igrati na:Play Station 4, Microsoft Windows,

Xbox One, Mac OS. Izdavači: Epic Games, Gearbox Software.

[više]

Suicide Guy

Autor: Jan Kligl, 6. 11. 2017. 07:21

Suicide Guy je igra u kojoj igrate ko jedan stariji prirodno popunjeni (debo)

čovijek. I poanta igre je da se morate ubiti.  Zbog toga što mu pada omiljeno piće koje se zove pivo.

I od novog updatea i to je Halloween Update koj dolazi s novim levelom. O Suicide Guy-u

Pročitajte na HCL Gaming portalu: http://www.hcl.hr/igra/suicide-guy-109835/.

[više]

Assassins Creed Origins

Autor: Jan Kligl, 30. 10. 2017. 07:20

Assassin’s Creed Origins po mnogočemu je različit od svojih prethodnika, a da se ne osjećate izgubljeno direktor igre Ashraf Ismail pripremio je četiri kratka videa u kojima objašnjava razne aspekte ovog naslova. Ako smatrate da vas ne treba voditi za ruku te želite sve otkriti sami, ne morate se zamarati ovim savjetima te se jednostavno upustite u istraživanje starog Egipta.

Kopirajte link za trailer : https://www.youtube.com/watch?v=kGq7ZCth7QY

[više]

Middle Earth Shadow of War

Autor: Ivan Bašljan, 17. 10. 2017. 15:23

Shadow of war je avanturističko akcijska igra s jako zanimljivom pričom. Možete stisnuti na ovaj link i pogledati trailer za igru https://www.youtube.com/watch?v=8J3pJYkOyAg .

[više]

Uncharted 4 the tief´s end

Autor: Jan Kligl, 16. 10. 2017. 07:15

Uncharted 4 je 4. nastavak poznate akcijsko-pustolovne igrice koja se bazira na traženje blaga. Fabula Uncharteda 4 je osobna avantura u kojoj se braća Drake bore protiv opasnosti koju predstavljaju sami sebi. Igra vješto obrađuje teme odgovornosti, pohlepe i ovisnosti o adrenalinu. Za razliku od prethodnih dijelova, dva sloja priče ovdje se preklapaju na doista fantastičan način. Bez da išta spoilam, recimo da tematike slobode, piratstva i lopovluka za Nathana Drakea sada imaju posebno duboko značenje.

Sven Kolar

 

[više]

Tomb Raider

Autor: Jan Kligl, 16. 10. 2017. 07:09

Mnogo se stvari promijenilo u svijetu igara otkako smo se zadnji puta zabavljali s gospođicom Croft u nekoj Tomb Raider igri. Točnije, bilo je to u TR: Underworldu iz sada već daleke 2008. godine. Lara je tijekom te pauze cijelo vrijeme mudro pratila događaje u industriji video igara skrivena iza pozornice, pripremajući se i čekajući svoju priliku da ponovno zablista pod svijetlima reflektora.

Lara je gledala iza zastora  čekala svoj red za vrijeme Batman franžize 2005 godine.

 

[više]

War Thunder

Autor: Antonio Damjanović, 1. 6. 2017. 07:08

War Thunder je igra sa tenkovima i avionima. Možete igrati posebno sa avionima i tenkovima. Da osvojite novi tenk ili avion morate što više igrati. Kada osvojite novi tenk možete mu mjenjati boju stavljati mu kamuflažu itd. Kada osvojite avion možete mu povečat brzinu i jačinu. I možete igrati i sa prijateljima.  

[više]

Minecraft

Autor: Domagoj Marinković, 25. 5. 2017. 06:59

Ovo je verzija Minecrafta ( originalno ) samo za kompjutere. Na Minecraft dolaze nova ažuriranja prije bilo koje druge platforme. Kontrole su (barem meni ) najlakše na windows platformama. Grafika je očito bolja na kompjuteru, jer render distance opcija u podešavanju se može postaviti na više chunkova nego na tabletu ili mobitelu.

[više]

Sniper Ghost Warrior 3

Autor: Luka Lukinac, 11. 5. 2017. 06:56

Rat je dio čovječanstva već tisućama godina. Ratovalo se još u doba starih Egipćana, Grka i Rimljana koji su, osim misteriozne povijesti, budućim generacijama ostavili snažnu želju za dominacijom i slavom. 

[više]

Bid Wars

Autor: Domagoj Marinković, 25. 4. 2017. 15:31

Bid wars je igrica inspirirana serijom "Storage Wars" sa kanala History. Igrica se može igrati offline i online, sa prijateljima ili solo, nadmećete se za skladište sa AI-em svojeg mobitela, pokušavate odrediti koliku cijenu ponuditi za skladište, i ako ga dobijete možete profitirati i izguiti novaca, grafika igrice je kao iz crtića.

[više]

Mass Effect Andromeda

Autor: Luka Lukinac, 30. 3. 2017. 07:01

Fanovi serijala Baldur’s Gate i Neverwinter Knights prije deset godina uhvatili su se za glavu čuvši da je izdavačka kuća Electronic Arts kupila razvojni tim BioWare. Electronic Arts već je tada imao reputaciju zle kompanije koja proždire talentirane timove tako da ih prvo kupi, zatim ih ograniči u radu i konačno ih raspusti kada im više ne donose profit. 

 

[više]

Call of Duty 2017

Autor: Roman Mihalić, 16. 3. 2017. 07:07

Call of Duty se vraća svojim korijenima. Neki igrači nisu zadovoljni time što je Call of Duty otišao tako daleko u budućnost. Tako da je Odlučeno da će nova tema za Call of Duty biti Drugi svjetski rat.

[više]

Sniper Elite 4

Autor: Luka Lukinac, 16. 3. 2017. 06:57

Zasićenje tematikom 2. svjetskog rata u igrama zapravo nikada nije bilo klasični zamor tim sadržajem. Battlefield, Medal of Honor i Call of Duty svojevremeno su za prevladavajuću gaming publiku ispucali sve što su imali na tu temu, ali pretežno iz savezničke perspektive. 

[više]

Flippy bottle extreme

Autor: Domagoj Marinković, 6. 3. 2017. 15:37

Flippy bottle extreme je zarazna igrica o bacanju boce, ima nekoliko načina bacanja. Igrica ima dosta dobru grafiku, pikseliziranu, no odgovara igrici. Igrica ne zahtjeva internet za igranje, tako da je dobra za ubijanje vremena na dugim putovanjima, no nije ju dobro igrati ako vozite. Mene je igrica zainteresirala jer sam svaki put pokušavao oboriti svoj rezultat.

[više]

For Honor

Autor: Roman Mihalić, 23. 2. 2017. 07:04

Jedan sam od onih koji, kada ugledaju neki zanimljiv naslov, pokušavaju izbjegavati sve vezano za njega kako bi sama igra bila što zanimljivija kada dođe trenutak igranja. Upravo sam zato bio mrvicu razočaran kada sam prilikom toga shvatio da For Honor iza svoje borbe zapravo i ne krije mnogo više od onoga što je već prikazao prije izlaska. Ali, možda je to zapravo i bolje jer bi u protivnome dobili još tornjeva na koje se trebamo popeti.

[više]

Space Hulk: Deathwing

Autor: Luka Lukinac, 9. 2. 2017. 07:20

Pucanje je jedna od najzabavnijih aktivnosti u virtualnom svijetu. Ili je to barem tako u većini slučajeva. Naime, pucanje u Space Hulk: Deathwingu uglavnom je zabavno, budući da igra pruža osjećaj nošenja naoružanja koje je standardno za marinca u Warhammer 40,000 univerzumu.

[više]

Resident Evil 7

Autor: Luka Lukinac, 26. 1. 2017. 06:58

Iskreno nisam vjerovao da će Resident Evil više ikada biti relevantan u žanru horora. Šesti dio usmjerio je serijal prema znanstvenoj fantastici te se pobrinuo da igrači uvijek imaju čime i po kome pucati.

[više]

Warframe

Autor: Domagoj Marinković, 26. 1. 2017. 06:56

Warframe ima fps stil igre. Vi ste zadnji Tenno vrsta intergalaktičkog borca. Trebate riješavati misije, unaprijeđivati oružja... Ako vam ide teško u početku igre, ako neznate kako nešto radi upišite tutoriale na youtubeu. Jedina zamjerka je izrađivanje stvari je pravi troll jedno oružje treba 11 sati da se izradi.

[više]

Trove

Autor: Domagoj Marinković, 23. 1. 2017. 15:34

Trove je igrica naizgled slična Minecraftu no ima razlike. Izaberete svoju klasu unaprijeđujete i skupljate oružja i opremu, istražujete svijetove i gradite svoj dom na svojem cornerstonu (ravna ploha zemlje kojoj jedino vi imate pristup). Igrica zahtjeva puno vremena jer trebate višu klasu (ocijenjuje se po razini klase, oružja i opreme) da bi došli do boljih svijetova. Igrica je poprilično zarazna za obožavatelje Minecrafta.

[više]

Team fortress 2

Autor: Domagoj Marinković, 19. 1. 2017. 07:06

Team fortress 2 je igra u kojoj ima 14 moda za igranje: points, king of the hill, payload... Igra se igra online protiv drugih igrača ili solo u offfline practice. Igra je jako zabavna ako znate kako igrati tako da bi bilo dobro proći osnovni tening prije igranja po prvi put.

[više]

Assasin's Creed

Autor: Luka Lukinac, 19. 1. 2017. 07:01

Ništa nije istinito; sve je dopušteno – poznata je to uzrečica Assassin’s Creeda koju istoimeni film interpretira otprilike kao: „Ništa ne mora biti istina, sve je moguće“. To je način na koji filmska verzija tumači dosta zamršenu radnju čitavog serijala igara u svega sat i pol trajanja. 

[više]

Blacklight Retribution

Autor: Antonio Damjanović, 19. 1. 2017. 07:00

Ovu igricu možete skiniti preko programa Steam.Ova ratna igrica ima jako dobru grafiku.Možete čak igrati i s prijateljima, kada počnete igrati morate rjesavati misije da shupite dosta novaca da si skupite neke stvari za pušku i pištolj. 

[više]

Dragons and Titans

Autor: Domagoj Marinković, 16. 1. 2017. 15:39

Dragons and Titans je igra slična League of legends samo je znatno manje igrača u borbama, koristite zmajeve umjesto championa... Kontrole su poprilično slične a grafika je podjednaka. Igrica je prilično zabavna i prlično sam siguran da će se igračima League of legendsa svidjeti.

[više]

Hill climb racing 2

Autor: Domagoj Marinković, 19. 12. 2016. 15:42

Ovo je drugi dio zarazne igrice Hill climb racing, no u ovoj ima nekih promjena kao na primjer multiplayer, world cup... U ovoj možete otključati vozila jedino ako osvojite određeno mjestu u world cupu, i onda ga morate kupiti. U ovoj se može urediti i napraviti profil, uređivanje lika... Kontrole su poprilično iste, no grafika je poboljšana.

[više]

Clash of clans

Autor: Domagoj Marinković, 15. 12. 2016. 06:56

Igra je neka vrsta strateške igre. Trebate trenirati svoju vojsku, graditi svoje obrane, ništa slično kao Game of war Fire age ili slično ova igra zapravo daje vama mogućnost da postavite svoje trupe na polje i da gradite svoje selo kako hoćete. Grafika je jako dobra, nekako kao iz 3D crtića ilil slićno. Nema toliko priče i radnje u igri koliko ima ratovanja.

[više]

KILLING FLOOR 2

Autor: Luka Lukinac, 15. 12. 2016. 06:53

Baš kao što je bilo najavljeno pa i demonstrirano kroz Early Access verziju, Killing Floor 2 sa svoja tri temeljna stupa – municijom, oštricama i hektolitrima krvi predstavlja jedno od ponajboljih arkadnih pucnjava koje se mogu zaigrati na PC-ju i PlayStationu 4.

[više]

Call of Duty: Infinite warfare

Autor: Blaženka Šantalab, 8. 12. 2016. 06:55

Dobro se sjećam svog prvog susreta s Call of Duty franšizom. U demo verziji originalne igre igrala se misija Ste. Mere Eglise kojoj je trebalo svega desetak sekundi da razbije tadašnje konvencije FPS žanra.

[više]

Gota.io

Autor: Antonio Duk, 1. 12. 2016. 07:06

Gota.io je igra slična agar.iu, ali u ovoj igri imate 18 različitih servera na kojima možete zaigrati i postati jedan od najboljih. Kao što svaka igra ima svoje prednosti i mane, ova igra ima chat i naprednija je po tome od agar.io-a. Možete igrati različite tipove gamemodova od kojih su neka imena poput Free For All, Instant Merge i Experimental.

[više]

Watch Dogs 2

Autor: Roman Mihalić, 1. 12. 2016. 06:59

Vjerujemo da svi znamo one klince koji se silovito trude da netko primijeti kako su posebni pa onda izvode gluposti. Jedan takav će, recimo, usred zime u školu doći u majici kratkih rukava. Nema veze što je to glupo, ali je funkcionalna strategija skretanja pozornosti na sebe. Nekad se to nezrelo ponašanje zadrži i kod odrasle osobe, a nije čak specifično ni samo za ljude. Vrlo slični simptomi mogu se pronaći i u igri Watch Dogs 2.

[više]

Mafia 3

Autor: Luka Lukinac, 17. 11. 2016. 07:20

U vrijeme izlaska originalne Mafije veliki, otvoreni 3D svjetovi u igrama nisu bili česta pojava. Prije četrnaest godina GTA je tek napravio ključnu tranziciju u 3D, a Mafia se postavila kao dobro prihvaćena alternativa zbog realističnog pristupa i ozbiljne priče.

[više]

Civilization 6

Autor: Luka Lukinac, 17. 11. 2016. 07:13

Oduvijek sam bio dojma da je Civilization jedna od onih igara u kojoj svi mogu uživati, a onda sam nedavno doznao da sam ja praktički jedini u redakciji uistinu uzbuđen za izlazak šestice jer igram Civ duže vrijeme. To je potpuno promijenilo moj pogled na serijal i počeo sam primjećivati sve sitnice koje su meni potpuno očite, ali nekome tko nema pojma o igri nemaju zašto biti.

[više]

TITANFALL 2

Autor: Luka Lukinac, 17. 11. 2016. 07:04

Ova nam je ispala jedna vraška godina za pucačine pa se nadam da vam ne ispadnemo malkice nepošteni kada ih sada štancamo rame uz rame. Titanfall 2 našao se u sendviču između druga dva diva zbog čega mu se ne piše dobro, a njima se ne bih htio miješati.

[više]

Grabatron

Autor: Domagoj Marinković, 14. 11. 2016. 15:40

Grabatron je igra u kojoj ste vanzemaljac i letite u svom brodu. Trebate otimati i ubijati ljude, uništavati zgrade. Imate misije koje trebate obaviti.Možete unaprijediti svoj brod i kupiti posebne moći. Igrica ima svoj vlastiti "in-game currency" što znači da ima svoje vlastite novce koje možete kupiti pravim novcima. Svijet je dovoljno velik, toliko da je jako teško uništiti cijelu mapu. Igria je jako zabavna i ima dobru grafiku. 

[više]

Hello neighbour

Autor: Domagoj Marinković, 10. 11. 2016. 07:21

Hello Neighbour je horror igra za preživljavanje. Igralo ju je puno youtubera. Igra je bila u alphi pred godinu dana tako da je poprilično ispolirana. Radnja je ta da vaš susjed ima tajnu koju želite otkriti. Tako da trebate tražiti po njegovoj kući pokušavajući ga izbjeći. Ako vas ulovi morate probati ponovo.

[više]

Battlefield 1

Autor: Antonio Damjanović, 20. 10. 2016. 06:56

Ova ratna igrica je vrlo zanimljiva i teška. Ako hoćete proći misiju treba vježbe. U multiplayeru je još zanimljivija, možete voziti avion ili tenk. Preporučujem ovu igricu svima jer je zabavna.

[više]

Minecraft Story mode

Autor: Domagoj Marinković, 6. 10. 2016. 07:08

Minecraft story mode je igra gdje vi donosite odluke i priča se nastavlja po vašim odlukama, jedan od telltale-ovih sistema. Igra je bazirana na koncept igrice Minecraft, zato ju puno ljudi voli igrati. Igrate kao glavni lik Jessie.

[više]

Pewdiepie's tuber simulator

Autor: Domagoj Marinković, 3. 10. 2016. 15:59

Pewdiepie's tuber simulator je mobilna igrica koja je nedavno bila objavljena. Ljudi su jako zadovoljni sa ovom igrom. Posvećena je youtuberu Pewdiepie-u. Igra je bazirana na temu postajanja youtuberom, a Pewdiepie je onaj koji nas navodi kroz to. U igri treba objavljivati videozapise i sakupljati preglede i pretplatnike te kupovati nove stvari. Grafika je pikselizirana, ali tko ne voli pikseliziranu grafiku?

[više]

Dead By Daylight

Autor: Roman Mihalić, 29. 9. 2016. 06:58

Dead By Daylight ja jako zabavna igra koju možete igrati s prijateljima. u ovoj igri  možete biti dva lika: ubojica ili čovjek koji pokušava pobjeći od ubojice. Cilj u ovoj igri, ako igrate kao čovjek koji pokušava pobjeći od ubojice je da morate timskim radom popraviti određen broj generatora kako bi ste mogli otvoriti vrata za bijeg. Ako igrate kao ubojica morate uhvatiti sve te ljude koji pokušavaju pobjeći i objesiti ih na kuke kako bi ste ih izbacili iz igre, ali morate paziti jer ako ne budete oprezni jedan od igrača bi mogao doći spasiti tog igrača. Zato morate paziti na njih sve dok ne budu bili umrli. Igra će vam biti najzabavnija i najlakša ako je budete igrali s više prijatelja.

[više]

CSR racing classics

Autor: Domagoj Marinković, 26. 9. 2016. 16:01

Csr classics je igra koja zahtjeva brze reakcije zbog iznenadnog "mijenjanja brzina" da se pubijedi u utrci. Ova igra vraća u "život" neke od auta proizvedenih u zadnjih 60 godina što i sam naslov govori. Igra se bazira na utrku klasičnim autima treba se uspeti ligama time što rušite šefove liga i za to dobivate nagrade kojima možete popraviti svoj auto jer klasični auto morate popraviti jer ga kupite u jako lošem stanju. Meni se igra osobno jako dopala i preporučio bi ju onima koji vole klasične aute i utrke.

[više]

Roblox

Autor: Domagoj Marinković, 22. 9. 2016. 07:00

Ovo je online igra koja ima puno igrača. Sve ovisi o igri koju želite igrati. Možete igrati u opuštenom gradu ili slično ili možete igrati na malom otoku i bježati od tornada, potresa itd. Igre mogu biti jako smiješne, opuštene ili vas jednostavno mogu naljutiti. No u svakom slučaju roblox je jako dobra igra i zato bih ju preporučio svima.

[više]

Fallout shelter

Autor: Domagoj Marinković, 19. 9. 2016. 15:40

Ova igra se događa u alternativnom svemiru gdje 2. svjetski rat nikada nije završio. Nuklearne bombe su uništile cijeli svijet i samo nešto ljudi u podzemnim bunkerima je preživjelo. Trebate se brinuti o svojim ljudima u svojem vlastitom bunkeru npr. izlječiti ih ako ih nešto napadne, poslati u generatore struje da proizvode struju za vaš bunker... Dodano je i novo ažuriranje u kojima je moguće poslati ljude na istraživanja te ih sada i vidjeti.

[više]

Dirt: Rally

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 24. 5. 2016. 06:55

Simulacije vožnje s ugašenim asistencijama uvijek zahtijevaju od igrača potpunu posvećenost cesti, spretne prste, dobru motoriku i koncentraciju na vrhuncu, ali ono što Dirt: Rally može učiniti vašim živcima dugo nisam doživio u igri takvog tipa. Koliko god lud virtualni automobil vozili u nekoj od klasičnih simulacija vožnje poput Project CARS-a, jedno je voziti se na širokoj asfaltiranoj pisti, a potpuno je druga priča kada se približno podjednakim brzinama krećete po blatnjavim, prašnjavim i nerijetko uskim stazama dizajniranima za čisti rally.

 

[više]

Cartoon wars

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 17. 5. 2016. 06:57

Ova igrica je nastavak igre Cartoon Wars,u ovoj igri se treba srušiti neprijateljev dvorac, dok vaš treba ostati čitav.Imate svoje heroje koje morate koristiti da srušite dvorac. Ima još sličnih mini igara u kojima se morate probiti što dalje moguće, borba timova... Grafika ove igre nije previše posebna jer  je slična crtiću sa stikmenima.

[više]

Star Wars Commander

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 10. 5. 2016. 06:59

Star Wars Comander je igrica slična Clash of clansu za one koje neznaju pojasnit ću. Igra je te vrste da se grade obrane i ostale zgrade. Baza se mora obraniti skupa sa spremištima. Ima i ratova između klanova, ali nema ni jednog aktivnog klana.Možete trenirati trupe, graditi strojeve i puno toga.

[više]

Dark Souls 3

Autor: Luka Lukinac, Eddi Mesar, 5. 5. 2016. 12:45

Fanovi Dark Soulsa, ova vam recenzija nije potrebna. Slobodno prekinite čitati i nabavite igru. Zašto? Ukratko, zato što je to sve što ste ikada htjeli od Dark Souls igre. Kako ja sad znam što ste vi htjeli? Okej nevjerni Tome, smijete pročitati tekst do kraja, neću se ljutiti. Čak bih preporučio da pogledate i video recenziju, eto.

[više]

Stranded deep

Autor: Mario Cvek, 3. 5. 2016. 07:22

Stranded deep je igrica u kojoj se mora preživljavati. U igrici se radi da ste doživljeli brodolom i da ste došli do jednog otoka i trebate preživjeti 30 dana i onda dolazi avion. Morate tražiti stvari da preživite. Morate skupljati hranu da nebiste bili gladni, morate skupljati vodu da nebiste bili žedni, a voda se nalazi u kokosu.

[više]

Traffic rider

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 3. 5. 2016. 06:55

Traffic rider je igra u kojoj morate voziti motor i izbjegavati aute dok obavljate neke misije da dobijete novce. Novci se koriste da se kupe novi motori sa više snage da se mogu obaviti daljnje misije. Grafika u ovoj igrici je doista dobra ali može biti i bolja. Ima više regija u kojima vozite i svaka izgleda bolje ili lošije.

[više]

Hitman

Autor: Luka Lukinac, 14. 4. 2016. 13:10

Ako postoji pakao i neka igra čijim bi se igranjem tamo moglo otići, Hitman bi bio najizgledniji kandidat za to. Istina da jedan GTA daje slobodu da se našikate i radite haos, ali u Hitmanu vas od slobode razriješenih ruku ne bi spasila nijedna ispovijed. Primjerice, krajnje je pokvareno zatući konobara, uzeti mu odoru i spremiti ga u hladnjaču, pa onda smiksati koktel sa otrovom za štakore i svoju metu utopiti u WC školjki dok povraća taj isti otrov. Krajnje pokvareno, ali i zabavno, kao što nam pokazuje prva epizoda novog Hitmana.

[više]

The walking dead:Road to survival

Autor: Domagoj Marinković, 12. 4. 2016. 07:17

Twd:Road to survival je igra u kojoj se planira manja strategija svaki potez. U borbama protiv zombija ili napadača se pronalaze preživjeli ,materijali,hrana i likovi iz igrice. Svoj tim trebate naoružati kojim god oružjem mislite da je bolje. Ima i timova kojima se možete pridružiti. Igrica je jako zanimljiva i zarazna.

[više]

Farming simulator 2015

Autor: Mario Cvek, 12. 4. 2016. 07:13

Farming simulator 2015 je igrica u kojoj se može voziti traktori, kombajni, kamioni...

U igricu se mogu dodavati razni modovi. Može se igrati u Singlplayeru i multyplayeru.

U igrici se može raditi kao šumar. Može se rušiti drvo.

[više]

Trackmania Turbo

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 5. 4. 2016. 06:50

Trackmania Turbo je jedan jako zabavna igra sa formulama. U ovoj igri morate doći do cilja sa najbržim vremenom kako bi završili na prvom mjestu. U toj igri imate također i mogućnost da sami izgradite mapu sa preprekama, ako želite biti kreativni. Možete također igrati i protiv drugih igrača i natjecati se s njima tko je od vas najbrži na toj vrsti mape. Također je jako fora što vas na početku igre dovezu helikopteri, a onda vas ispusti u zraku. 

[više]

EA Sports UFC 2

Autor: Luka Lukinac, Eddi Mesar, 31. 3. 2016. 12:54

Znamo koji se dvojac neće veseliti naslovnici novog UFC naslova, a ironično je što ju upravo njihova lica i tjelesa krase. Brbljavi Irac Conor McGregor i američka ljubimica Ronda Rousey koja također nije strankinja kontroverznim ispadima prije mečeva, bivši su UFC prvaci koji su svoje titule izgubili u razdoblju od objave naslovnice igre i njena izlaska.

[više]

The Walking Dead: No man's land

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 29. 3. 2016. 06:58

The Walking Dead: No man's land je igra u kojoj se borite u protiv zombija. U ovoj igri je priča bitna. Sve se odvija u kampu blizu napuštene tvornice u kojoj su bili kanibali. Nakon svakog riješenog područja daje se video priča duga od 30 sec do 1 min. isprva se daju osnovne instrukcije za sve, svaku novu građevinu u kampu. Igra nije teška, samo se treba paziti na bojno polje. 

[više]

Euro Truck Simulator 2

Autor: Antonio Duk, 29. 3. 2016. 06:56

Radnja igre Euro Truck Simulator 2 je vrlo jednostavna. Radite kao kamionđija koji prevozi određene terete po svijetu i tako zarađujete novac koji vam služi za kupovanje drugih, naprednijih kamiona. Igra ima multiplayer.  Morate paziti na znakove na cesti jer ako ih prekršite plaćate visoke kazne. Kada uzimate poslove morate paziti da ih stignete dostaviti na vrijeme i morate paziti koliko ste odmorni i imate li dovoljno vremena za pokupiti i dostaviti taj teret.

Grafika je prilično impresivna, ali isto tako dosta zahtjevna ako želite igrati na ultra postavkama. Dok se vozite nema nikakve muzike.

[više]

The Walking Dead:Michonne

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 17. 3. 2016. 12:59

Najnovija igrica 2016. godine. Glavni lik je glumica iz američke serije The Walking Dead.

TWD:Michonne je još jedna igra iz Tellataleovih serijala TWD-a.Može se igrati na Ps4, a kasnije možda i na mobitelu, ako želite vidjeti gameplay pogledajte Pewdiepia-a. Ako imate slab želudac ovo nebiste smjeli gledati jer ima puno krvi zombija i uznemirujućih scena. Ako ste igrali TWD season 1 ili 2 onda ćete znati da je grafika jako dobra i da slika sliči stripu. Sezone, ako ih želite besplatno trebate ćekati mjesec dana po epizodi.

[više]

American Truck Simulator

Autor: Luka Lukinac, 17. 3. 2016. 12:51

Vozači kamiona generalno su jako zanimljivi ljudi. Cestovne avanture koje oni proživljavaju na dnevnoj bazi običnim se smrtnicima u prosjeku događaju jednom ili dvaput godišnje, kad se putuje na ljetovanje ili skijanje. Pa kad stanete slušati te njihove priče kako su okrenuli kamion na nekoj nemogućoj okuci, o tome da su u Kragujevcu vidjeli psa i mačku kako igraju kriket… vama se zjenice šire u divljenju i dođe vam da odmah napustite svoj dosadni posao i započnete karijeru profesionalnog kamiondžije.

[više]

Far Cry Primal

Autor: Antonio Duk, 15. 3. 2016. 07:08

Povratak u kameno doba, deset tisuća godina prije nove ere, je ogromna stvar i ideja iz više razloga. Prvo, jer je to prilično neistražen teritorij u igrama. Za Far Cry Primal se prije svega moralo definirati što bi u kamenom dobu uopće bilo zanimljivo i zabavno za modernog igrača. Kao drugo, to je i drastična promjena za serijal čije su igre pripadnici žanra pucačina iz prvog lica. Samo na osnovu tih dvaju činjenica, za FC Primal odrađen je teški posao.

Nema pušaka i pištolja, ali imate luk i strijele, koplja koja možete bacati, praćku, bombe… cjelovit arsenal s kojim igru možete igrati kao pucačinu. Nema automobila i kamiona, ali jašete zato tigrove i mamute. Nema naselja i tornjeva za osvajanje, ali tu su zato spilje i lomače. Drugim riječima, Far Cry Primal igra se identično kao trojka i četvorka, bez obzira što je od njih „stariji“ 12 tisuća godina.

[više]

Zombies ate my friends

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 15. 3. 2016. 06:57

Jedna igrica od kompanije Glu koja je kreirala Deer hunter. Ova igra se temelji na borbu na redove, sakupljanje i prodavanje stvari, ali najvažnija je borba protiv zombija.Imaju epizode za otključavanje. Neki su odabiri jako bitni tako da se treba paziti što se klikće. Igra je dobila jako pozitivne ocjene na Google playu. Ima i poseban pas u toj igri ako vam ne smeta trošenje novca na 60 zlatnih lubanja s kojima ga možete kupiti onda super.

[više]

Clash Royale

Autor: Domagoj Marinković, 8. 3. 2016. 06:56

Supercellov novi uspjeh kao njihove tri prethodne igre:Clash of clans, Hay day i Boom beach.

Ova igra je igra na brzo razmišljanje. Sakupljaju se karte koje se kasnije koriste u bitci. Igra je jako slična Clash of clansu.

[više]

Six guns

Autor: Domagoj Marinković, 9. 2. 2016. 07:09

Six guns je igrica koja se odvija u vrijeme divljeg zapada kockanja i paranormalnih aktivnosti vukodlaci,vampiri itd. Sa sakupljanjem rijetkih stvari mogu se dobiti velike nagrade koje se mogu utrošiti na odjeću i nove pištolje i konje. Neki likovi u igri zadat će neke nove zadatke za određene nagrade. Neki zadaci su dosadni i nemaju nikakve akcije kao sakupljanje jagoda i borovnica za pitu dok oni akcijski  se odnose na borbu protiv besmrtnih i duhova vještica do pak samo bespotrebne pucačine u gradu, a kadkad se nađe sanduk koji leži uokolo pa se treba riješiti brza mozgalica u deset pokreta za novčanu nagradu i neko potrebno sredstvo kao streljivo ili neki napitak za oživljavanje.

[više]

Minecraft Pocket Edition

Autor: Domagoj Marinković, 26. 1. 2016. 07:02

Minecraft je napokon došao na mobilne uređaje najnovija verzija 0.14.0 se očekuje početkom ožujka ali se točan datum ne zna. Za sad imamo samo početne oblike redstona. U novom ažuriranju dolaze vještice, bundeve za na glavu, pistonsi, dispenceri, item framovi, jungle temple, za janjetinu nisam siguran o endu još se ništa ne zna uz item framove bi mogle doći još neke manje stvari.

[više]

Just Cause 3

Autor: Antonio Duk, 12. 1. 2016. 07:13

To bih barem volio misliti, no Just Cause 3 u jednu je ruku čista kopija dvojke te je i k tome još poprilično i neoptimizirani proizvod. Avalanche studio očito je imao pristup cijeloj igri. Okej, cijeli teren je tu nov, ali receptura je identična kopija prethodnika. Međutim, bez obzira na tu činjenicu ipak sam ostao iznenađen koliko je Just Cause 3 zapravo još uvijek zabavan u toj svojoj nekakvoj jednostavnosti.

 

 

[više]

Earn to die 2

Autor: Domagoj Marinković, 12. 1. 2016. 06:54

Earn to die 2 je 2d igra u kojoj je potrebno provesti se kroz pustopoljinu ispunjenu zombijima do broda/cilja.Auti se dobiju nakon svake ispunjene razine od tri mini razine.

[više]

Guitar Hero Live

Autor: Antonio Duk, 22. 12. 2015. 07:16

Doba ritmičkih igara ušlo je u novu generaciju kroz Activisionov Guitar Hero Live, ali ne kroz živu muziku kako to naslov kaze, već kroz novi model distribucije pjesama.

 

„Jao, u što sam se uvalio…“ – to mi je bila prva pomisao kada sam vidio kako Igor lomi prste igrajući Guitar Hero Live. Zadatak recenziranja te igre uzeo sam više da isprobam nešto novo nego što me igra kao takva zanimala. Zapravo, niti sam znao da Guitar Hero Live izlazi niti sam znao što točno donosi.

 

 
[više]

Star Wars: Battlefront

Autor: Roman Mihalić, 15. 12. 2015. 12:12

Star Wars Battlefront je akcijska igra koja se temelji na temi filma Zvjezdani ratovi. 

[više]

The Witcher 3:Wild Hunt

Autor: Antonio Hadžija, 1. 12. 2015. 07:16

Witcher 3: Wild Hunt (poljski: Wiedźmin 3: Dziki Gon) je akcijska uloga igranje video igre postavljena u otvorenom svjetskom okruženju, razvijen od strane CD Projekt RED.  Najavljen je u veljači 2013. godine, što je objavljena širom svijeta za Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One 19. svibnja 2015.  Igra je treći u nizu, prethodi The Witcher i The Witcher 2: Assassins of Kings, koji se temelji na seriji romana fantasy po autoru Andrzej Sapkowski.

 

 
[više]

Warface

Autor: Antonio Hadžija, 1. 12. 2015. 07:09

Warface je besplatna za igru online prva osoba pucač razvijen od strane Crytek Kiev  i koprodukciji Crytek Seulu i Crytek Frankfurt  s Crytek UK razvoj Xbox 360 priključak. Igra je razvijen s Crytek je CryEngine 3.

[više]

Fallout 4

Autor: Antonio Duk, 1. 12. 2015. 06:58

     Rat se ponekad ipak mijenja. Iako se Fallout 4 na       prvu čini kao nadogradnja na New Vegas, kao što je svojevremeno New Vegas bio dobra nadogradnja trojke, novi Fallout nosi promjene koje će oduševiti igrače općenito, ali možda malo razljutiti vjerne fanove serijala.

 

Moram priznati da sam isprva i ja bio malčice razočaran. Početak igre je smješten prije pada bombe, što je potpuno novo u serijalu, ali prvih mi je nekoliko sati svejedno bilo pomalo dosadno. Smjestio bih ga negdje između potpune izgubljenosti i zbunjenosti nakon izlaska iz Valuta 101 i prilično usmjerenog buđenja u blizini New Vegasa. Osjećaji su mi davali  naznake kuda bih se trebao uputiti, ali ništa me nije baš povuklo za rukav ili barem probudilo znatiželju.
 

 
[više]

Call of Duty: Black Ops 3

Autor: Roman Mihalić, 24. 11. 2015. 07:19

Ako ste se nadali povratku Call of Dutyja u prošlost, točnije 2. svjetski rat – ništa od toga. Black Ops 3 bit će smješten u mračnu i uvrnutu budućnost.

[više]

Five nights at Freddy's 4

Autor: Domagoj Marinković, 17. 11. 2015. 06:59

Five nights at Freddy's 4 je još jedna od igara u horor serijalu Scotta Cawtona.
 Serijal se kreće od 1 do 4 nastavka. Neke su manje strašne nego ova. 4 i 3 nastavak su najstrašniji tako da oni koji vole horor neka to odigraju, a oni koji vole smješne reakcije neka definitivno pogledaju Markipilera na youtubu kako igra.

[više]

Angry Birds 2

Autor: Luka Lukinac, 17. 9. 2015. 12:52

Nakon više od 10 izašlih inačica i šake spin-offova baziranih na raznoraznim žanrovima, Rovio se sa službeno drugim ljutim ptičicama vratio korijenima. Ili tako barem tvrde.

[više]

Resident Evil Revelations 2

Autor: Domagoj Šmidt, 9. 6. 2015. 12:11

Trenutna recenzija ove igre odnosi se na iskustvo i sadržaj njezine prve epizode, od četiri planirane. Dojmovi nakon prve epizode ne moraju nužno predstavljati dojmove cjelokupne igre, stoga ćemo recenziju nadopuniti dodatnim komentarom kada posljednja epizoda bude dostupna od 18. ožujka ove godine.

[više]

The Last of Us

Autor: Domagoj Marinković, Roman Mihalić, 1. 6. 2015. 12:25

U surovom postapokaliptičnom svijetu sve moralne vrijednosti nestaju ako želite preživjeti, a jedna od najboljih igara ove generacije bavi se pitanjem što smo sve spremni žrtvovati za nekog koga volimo.


 

[više]

Mortal Kombat X

Autor: Luka Lukinac, 1. 6. 2015. 11:53

Nakon niza ispodprosječnih nastavaka, Mortal Kombat vratio se na svjetla pozornice odličnim rebootom 2011. godine; upravo zato su moja očekivanja bila velika za deseti nastavak simbolično nazvan Mortal Kombat X. Krije li se iza X-a razočaranje ili čisto blago?

[više]

Titan Souls

Autor: Luka Lukinac, Domagoj Marinković, 18. 5. 2015. 12:06

Jako dobra avantura obećavajućeg novog studija, inspirirana ponajboljim naslovima žanra ipak treba jesti još palente. Dok se ostali u redakciji zabavljaju sa Bloodborneom, netko mora pokrivati i ostale naslove... iako bih tako rado igrao taj Bloodborne.

[više]

Wolfenstein: The Old Blood

Autor: Antonio Duk, 18. 5. 2015. 12:03

The New Order je prošle godine učinio puno više od pukog oživljavanja legendarnog serijala. Još 2009. je to pokušano, ali tadašnji Wolfenstein je pokupio uglavnom dobre ocjene i onda bio pregažen boljim igrama i potpuno zaboravljen. Prošlogodišnji The New Order nećemo tako brzo zaboraviti, jer je po mišljenju mnogih igrača, pa i mene samoga, to bio daleko najbolji FPS godine. Genijalno napucavanje u pametno dizajniranim razinama upotpunjeno je neočekivano dobrom pričom i likovima – pun pogodak.

 
[više]

Broken Age

Autor: Luka Lukinac, Domagoj Marinković, 18. 5. 2015. 11:53

Avantura koja je pokrenula Kickstarter revoluciju prije tri godine napokon je pred nama u kompletnom izdanju, ali ne možemo si pomoći da ju ne gledamo kao rascjepkan, ponekad nelogičan proizvod.

[više]

Uncharted 2 : Among Thieves

Autor: Domagoj Šmidt, 5. 5. 2015. 11:55

Uncharted 2: Among Thieves je nastavak odlične akcijske pucačine/avanture iz trećeg lica. U ulozi ste Nathan Drake-a, avanturista u stilu Indiane Jones, u potrazi za blagom i ostalim vrijednim predmetima.

[više]

The Order: 1886

Autor: Antonio Duk, 4. 5. 2015. 12:26

Jadničak se našao se na velikom udaru igrača prije nego je uopće izašao na tržište te pokrenuo lavinu rasprava o dužini trajanja igara i njihovim cijenama. Uzrok svega je jedan YouTube video objavljen par dana prije službenog izlaska igre, a koji pokazuje da se cijeli The Order može preći za oko 5 i pol sati. Pa hajmo odmah u startu riješiti to goruće pitanje - da, moguće je igru prijeći za otprilike to vrijeme, no samo ako radite speedrun, odnosno prolijećete kroz taj viktorijanski London ne mareći za ništa drugo no obaranje nekakvog rekorda u brzopoteznom prelaženju levela.

 

 
[više]

Bloodborne

Autor: Luka Lukinac, 4. 5. 2015. 12:13

Temelj Souls igara oduvijek je bio izazov kroz kontekst sukobljavanja igrača s vrlo opasnom dark fantasy faunom. Bloodborne tu nije izuzetak – mogu bez zadrške reći kako nikada do sada From Software nije igračima dostavio ovoliko tešku igru. Za razliku od nekakvog Dark Soulsa, u Yharnamu štitova i teških oklopa nema. Zaboravite na „kornjača taktike“.

[više]

Battlefield: Hardline

Autor: Luka Lukinac, 4. 5. 2015. 11:54

Trend sukobljavanja drskih pljačkaša i predstavnika zakona zahvatio je i Battlefield. Je li se gradska bojišnica pokazala dovoljno zanimljivom ili Hardlineu ipak previše nedostaje klasična Battlefield destrukcija?

[više]

Evolve

Autor: Domagoj Šmidt, 17. 2. 2015. 11:42

Prošlog tjedna najveći europski sajam videoigara, Gamescom, za ovu godinu zatvorio je vrata. Kao i obično, prije zatvaranja izglasane su najbolje igre prezentirane na sajmu, a rezultati će svakako izazvati rasprave među igračima. Naime, za nagrade je ove godine bilo nominirano 140 različitih igara. Ukupno 54 naslova prošla su u drugu fazu gdje je njihova kandidatura uzeta u obzir. Međutim, dosta je igara izostalo među nominiranim kandidatima, poput Witchera 3 ili Dragon Age: Inquisitiona, stoga su dobitnici takvi kakvi jesu. Najbolje igre birao je nezavisni žiri međunarodnih eksperata.

[više]

Grey Goo

Autor: Luka Lukinac, 16. 2. 2015. 12:01

Bivša Westwood ekipa zaslužna za legendarni Command & Conquer serijal dostavila nam je još jednu svoju RTS igru, ovaj puta nazvanu Grey Goo. Zašto baš taj čudan naziv i ima li nečeg vrijednog u novom ruhu stare RTS recepture, saznajte upravo u ovom komadu (wall of) teksta.

[više]

God of War: Ascension

Autor: Roman Mihalić, 16. 2. 2015. 11:56

Na koga je Kratos ovaj put ljut, kako izgleda prva implementacija multiplayera u serijalu i jesmo li uopće trebali novi nastavak - doznajte u našoj veseloj God of War: Ascension recenziji.

[više]

Dying Light

Autor: Luka Lukinac, 16. 2. 2015. 11:54

Dying Light je naravno još jedna igra zombi tematike, a veteran žanra Techland odlučio je još jednom zagaziti u te nepresušne vode. Rezultat je iznenađujuće bogat otvoren svijet prepun mogućnosti koji vas jednostavno uvlači u sebe mračnom atmosferom i impresivnom vizualnom prezentacijom.

[više]

Arma III

Autor: Domagoj Šmidt, 3. 2. 2015. 11:57

 

ARMA 3, taktička pucačina video igre razvijen od strane Češkog studija Bohemia Interactive za Microsoft Windows . Ona je objavljena 12. rujna 2013. Priča se odvija u sredini 2030-ih u ​​izmišljenom operacije veličine , vojne operacije koju je pokrenula NATO snaga u Europi bore protiv "Istočnih vojski " na čelu se oporavlja Iran s koalicijom drugih bliskoistočnih i azijskih zemalja .

[više]

Resident Evil HD Remaster

Autor: Luka Lukinac, 2. 2. 2015. 12:21

Nije lako biti ljubitelj Resident Evil franšize. Činjenica je da se serijal koji je popularizirao žanr survival horora nakon dvadeset godina nevjerojatno razvodnio i udaljio od onoga što ga je u startu proslavilo. No, istina je da je fanovima bilo teško i dok je „Resi“ bio u top formi.

[više]

Splatoon

Autor: Domagoj Šmidt, 20. 1. 2015. 12:26

U klasičnom Nintendo stilu, riječ je o malo drugačijem konceptu pucačine. Splatoon je igra u kojoj puške i druge alate koristite za bojanje mapa kako biste pobijedili.

[više]

Alien isolation

Autor: Domagoj Šmidt, 20. 1. 2015. 11:59

Alien Ridleya Scotta iz 1979. Godine je, rijetko se tko usudi poreći, pravo prokleto remek-djelo. U pogledu dizajna, izgleda i mehanike broda te neponovljive jezive atmosfere zbog koje paranoju poručnice Ripley gledatelj u potpunosti proživljava, s filmom se i danas, punih 35 godina kasnije, malo koji SF može uopće usuditi usporediti. 

[više]

Lara Croft and the Temple of Osiris

Autor: Domagoj Hasanac, 20. 1. 2015. 11:58

Lara Croft and the Temple of Osiris, novi nastavak spin-offa Tomb Raider serijala u kojem Lara i frendovi rješavaju zagonetke i ubijaju negativce s pogledom na akciju iz ptičje perspektive.

[više]

Lords of the Fallen

Autor: Luka Lukinac, 19. 1. 2015. 12:14

Dark Souls 2 bacio nas je na koljena, a sada smo pred vratima novog pakla po imenu Lords of the Fallen. Jesmo li izašli s glavom na ramenima i netaknutim živcima ili smo bježali na sve četiri moleći za milost?

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


Oglasna ploča
 
Udžbenici 2018.-19.
 
Poruka tjedna

Izgovorene riječi ponekad bole, ali češće bole one neizgovorene...

 
Javni poziv ponude
Priloženi dokumenti:
Obrazac-Skola u prirodi 2018..docx

 
Upisi u SŠ
 
Školski list Breza

Breza 13

Breza br. 12

Skolski list Breza

 
Sigurniji internet

 
Eko paket

 
"Skockali" smo se...

 
Anketa
Moje najdraže godišnje doba je...

 
CARNet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

04.12.2018. 09:01
Najava: Strateški forum "Digitalno sazrijevanje škola"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja organizira Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola", koji će se održati u srijedu, 5. prosinca 2018. godine s početkom u 15 sati u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

03.12.2018. 08:40
NATO vježba "Cyber Coalition 2018"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET sudjelovala je u jedanaestoj po redu NATO vježbi zaštite NATO i nacionalnih računalnih sustava pod nazivom "Cyber Coalition 2018". 

 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

 
Linkovi...
 
Raspored sati

 
web stranice

Klikom na slike pogledajte web stranice  "E za sve" i "Sigurnost i zaštita na internetu"

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2012.

Ukupno: 5188115
 
 > Školska enciklopedija  > Igre
CMS za škole logo
Osnovna škola Slavka Kolara Hercegovac / Braće Petr 2, HR-43284 Hercegovac / os-skolara-hercegovac.skole.hr / ured@os-skolara-hercegovac.skole.hr
preskoči na navigaciju